MacMeet

Wednesday, 13 November 2013 21:59

Onze foto-bundel voor MacMeet fans

Om de 15e editie van ons event te vieren hebben we samen met partner MacPhun (ontwikkelaar voor foto software) een speciale aanbieding uitgewerkt om alle fans en bezoekers van de MacMeet te bedanken.  Resultaat is een uniek aanbod met een inspirerend foto plugin pakket van MacPhun.  Je krijgt een gratis versie van ColorStrokes voor Mac + 15 € extra korting op de bundel "MacPhun Creative Kit".  Deze bundel bevat Snapheal Pro + Intensify Pro.  De promotie is ook geldig als je één van beide koopt.  Dit betekent 25% korting op de Creative Kit, 30% op Intensify Pro en 50% korting op Snapheal Pro.

Intensify Pro is een verbazingwekkende app die vooral details verbeterd en kracht, drama en details toevoegt aan het beeld.  Lagen met effecten, aanpasbare borstels, RAW ondersteuning, standalone of plug-in mode en een onmisbaar als instrument.

Snapheal Pro heeft al meerdere prijzen gewonnen als "healing" software met een ongelofelijke snelheid en eenvoud om objecten te verwijderen, beelden aan te passen en dit zowel als standalone of plug-in van Photoshop CS5-CS6, Photoshop Elements 10+, Lightroom 4.0+, Aperture 3.3+

ColorStrokes is dan weer een populaire tool als kleureneditor op je Mac, met een enorme hoeveelheid aan tools, zelfs de mogelijkheid om met nieuwe kleuren te tekenen, te printen of andere.