MacMeet

Fotoshoot flitsen (deel 1)

12 October 2012
11u00-13u00Locatie: C-Mine (vertrek inkomhal MAD)Foto
AVERAGE
Spreker
pietvdeynde60
Piet van den Eynde

morethanwords.be

De locatie op C-Mine, met het mijnverleden en prachtige restauraties, vraagt om een fotoshoot.  Dankzij de deskundigheid van fotograaf Piet van den Eynde ga je veel kunnen leren over flitsen, instellingen, compositie en nog veel meer.  Hij gaat je samen met enkele modellen niet alleen in de C-Mine gebouwen begeleiden, maar ook er buiten.  Het eerste deel van deze workshop (is niet hands-on voor deelnemers) is dus vooral een fotoshoot.

Namiddag komt er een vervolg gaat Piet de beelden bewerken met verschillende tools, waaronder ook Lightroom natuurlijk.  Als Adobe trainer en auteur van "Lightroom ontmaskerd", weet hij maar al te goed de finesses over te brengen van deze donkere kamer.

Omwille van het beperkt aantal deelnemers (vooral voormiddags) zal begin november een aparte (maar gratis) registratie nodig zijn, om aan deze workshop te kunnen deelnemen.

Vanaf maandag 5 november kon je inschrijven voor deze workshop.  Echter op donderdag 8 november waren alle plaatsen voor deze fotoshoot volzet, en inmiddels is de lijst afgesloten.

 

door Piet van den Eynde
Links : morethanwords, Lightroom 4 ontmaskerd, Making LIghtMaking Light II,

flitsen1